滑板城官方討論區 - 滑板人的論壇 手指滑板 漂移板 蛇板

要換塊新板嗎? - TOY新手發問區

查看: 2851|回復: 10

要換塊新板嗎?

我塊板個板頭D木同木之間裂開左, 係正常事, 定要換板?

下圖:

回復 Tony1120 的帖子

試下搵d 野痴下佢
問下5金鋪,一d 痴木板既膠水,

如果太貴既不如買塊新板

如果都係唔得就要換啦

分左層,踩冇問題

但係ollie 一定有問題,再pop 多幾十下可能會分得仲勁

你唔要既我地可以回收返ga

LeoTung 發表於 2011-5-17 21:33

試下搵d 野痴下佢

我都想換GA LA~ 有咩板推介? 應該THIS WEEKEND 去你個到換@@

如果要好踩又平咁一定係h s c啦,http://hkskatecity.com/shop/goods.php?id=747
我自己同Daniel都踩緊, 好好pop

不過只係得2款圖案

如果要其他精彩圖案就400-500到

最緊要係我地出品既,有保養
如果保養期塊板有問題,可以換新
LeoTung 發表於 2011-5-17 21:38

如果要好踩又平咁一定係h s c啦,http://hkskatecity.com/shop/goods.php?id=747

+上我塊板, D輪同螺釘 都生生地 '廋', 駛5駛換, 定照踩冇問題?

如果只換板, 係咪要買埋砂?
如果要你幫我換E塊板http://hkskatecity.com/shop/goods.php?id=719 +砂 +滑板袋 = $500 得5得?

要睇睇幾嚴重先得
bearing一般都只係影響速度

今個月送砂,唔洗500$

460就ok了
LeoTung 發表於 2011-5-17 21:59

要睇睇幾嚴重先得

GD!!! 我應該星期5來找你了 ^0^
LeoTung 發表於 2011-5-17 21:59

要睇睇幾嚴重先得