滑板城官方討論區 - 滑板人的論壇 手指滑板 漂移板 蛇板

我的大囍事 - TOY新手發問區

查看: 1938|回復: 5

我的大囍事

哇哈哈哈!!!!!!我下星期4可以折石膏啦!!!!!又可以投入滑板既細界!!!!!!不過......我有小小怕會唔會因為考試無咩人去玩????!!?!?!?!同埋我想要一塊新板,係下星期六聚會前要!!!!!我想問下考試個時有冇人會去????
Stereo - fairfax Tickets 7.5,
ENIGMA砂紙,
THEEVE HAWK CSX 5.0 AQUA,
Hubba Bachinsky Streetsweeper 51mm,
Lucky Swiss Bearing,
螺釘(組埋)
3Q!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
me every sunday
哦!!!!!!!咁遲d一齊玩啦!!!!
NEWHAND 發表於 2011-6-1 20:54
哇哈哈哈!!!!!!我下星期4可以折石膏啦!!!!!又可以投入滑板既細界!!!!!!不過......我有小小怕會唔會因為考試 ...

洗唔洗甘摶
回復 pinky 的帖子

唔搏嫁啦,我原本今個星期二折嫁,不過我想下星期一折就可以玩,所以就打多一個星期而且