滑板城官方討論區 - 滑板人的論壇 手指滑板 漂移板 蛇板

diamond支架... - TOY新手發問區

查看: 3238|回復: 11

diamond支架...

我想問下Diamond V1支架可唔可以配到普通既techdeck/Sbego轆???因為我岩岩買左leaf v1板,本身諗住連techdeck支架用住先....
但係原來配唔到既
諗住聽日再買diamond支架...用返techdeck轆
但係又驚配唔到,又要買過
所以上黎問下先~
唔會, 咩輪都得既
回復 2# hkpango 的帖子

唔該你~!~聽日即刻買truck
回復 1# asdsasd123 的帖子

Diamond闊D, 乜野轆都得, 配埋Speed Star 就絕頂
回復 4# cws 的帖子

4隻轆就成百蚊買唔落手....練勁D先~
回復 5# asdsasd123 的帖子

soft wheel $80
回復 6# cws 的帖子

都係啦...好貴
回復 1# asdsasd123 的帖子

好似唔係好得bo,安左tech deck 輪會好鬆
回復 8# Fingerboarder 的帖子

omg........唔知邊度嘔多舊幾水出黎
回復 7# asdsasd123 的帖子

Yes ~
必須要忍痛
回復 10# cws 的帖子

搭單一問......軟轆硬轆玩上手有乜分別...
回復 11# asdsasd123 的帖子

我有Hardwheels, 但我玩過Soft Wheels大致上係無乜分別.....
Soft Wheels 絕地D

只屬本人意見