請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

滑板城官方討論區 - 滑板人的論壇 手指滑板 漂移板 蛇板

(6折)原價$160Leaf Deck V.1 原木色 成本價出售 - 公告

查看: 6461|回復: 13

(6折)原價$160Leaf Deck V.1 原木色 成本價出售

現只售$96最後數塊 賣完斷市

美國wsk8公司旗下品牌手指滑板品牌 LEAF

凡購買美國wsk8公司旗下品牌均可獲贈品牌貼紙

LEAF Fingerboard Deck

板身:9.4 *2.6 cm

弧度較高,較易做花式

顏色是純木色,加拿大楓木製造

買呢塊好冇呢,而加塊$5塊真係好差
leo,我想問下E+仲有冇?
回復 4# bs96726 的帖子

這款有.
其實有冇一樣野叫leaf既支架/輪..
定係一定要同其他牌子(eg.diamond)既混合用?
買哂未?!
回復 6# asdsasd123 的帖子

Leaf 同 Diamond 都係 美國 WSK8 公司出ga

Reallife 、 Leaf V1 、V2 ,都係配用 Diamond支架 :)
回復 7# mandysob 的帖子

未
回復 9# irene 的帖子

我叫sob 7/11黎過但吾知係咪$96-.-
我吾係會員
可吾可以留嫁?!
回復 10# mandysob 的帖子

Sob,你同我一齊玩,點會忘記你a~ haha

而家仲有貨,你係呢個月買ge話 ,都應該會有貨

我同你條片放左上 facebook la ~

有時間去睇下  
回復 11# irene 的帖子

哈哈XD
好的好的;]
Wow! So cheap. I'll ask my fd to buy it. ^^
{adcnl 該用戶已被刪除